Ingen tidsbestilling ✔ - Gratis lånebil ✔ -  Markedets bedste priser  ✔ 

Udskiftning af bilruder hurtigt og professionelt

Mange års erfaring i korrekt montering og udskiftning af forrude garanter din sikkerhed og vores faglige stolthed. Hos Odense-Autoglas på Fyn udskifter vi alle slags bilruder: frontruder, sideruder og bagruder.

Vi bruger KUN autoglas og lim, der er OEM-godkendt af bilfabrikkerne. Det karakteristiske ved vores ruder er perfekt pasform, lavet med moderne teknologi,i højeste kvalitet. Så hvis du skal bruge en udskiftning af forrude eller andre bilruder er vi de rigtige til at hjælpe dig

Garanti

Vi giver selvfølgelig garanti på tæthed og korrekt montering og med moderne limtyper, er vi i stand til at udskifte autoglas og gøre biler med airbags køreklar i løbet af 2-4 timer. Skal du have foretaget en udskiftning af forrude, bagrude eller siderude kan du i mellemtiden anvende vores gratis lånebil.

Fair priser ved udskiftning af forrude eller andre bilruder

Vi ønsker at være en ansvarsbevidst virksomhed, der minimere omkostningerne, som gør os i stand til at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser, og bevare den personlige service og høje kvalitet. Vi rengør selvfølgelig altid din bil efter montering. Vi monterer altid gratis ny p–skive eller vi flytter din.

Ny bilrude – Din sikkerhed

Det er vigtigt, at din bilrude er monteret korrekt, ellers kan det gå ud over sikkerheden. Hvis airbags udløses, og ruden ikke er monteret korrekt, vil du ikke opnå den maksimale beskyttelse, da frontruden er en bærende del af bilen.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og hjælper dig med alt det administrative ved skade

Bremselængder ved forskellige kombinationer af forruder og synsstyrke. Synslængden for en bilist, som kører med en meget slidt forrude, kan være næsten 15 % kortere ved natkørsel end med en ny forrude.

Kombinationen af en meget slidt forrude og et dårligt syn betyder, at synslængden reduceres med ca. 25%.

Kilde: “Viewing distances to obstacles for impaired vision and/or worn windscreens”, rapport nr. 382 fra det svenske Väg- och transportforskningsinstitutet af Sven-Olof Lundvist og Gabriel Helmers.

Ring og få en aftale om udskiftning af forrude, siderude eller bagrude i dag på telefon 30 32 02 97 eller skriv til e-mail JB@danglas.dk​

Skal vi ringe dig op?

 
 
 
 
Jeg vil gerne ringes op i dette tidsrum * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Formular sendt uden for åbningstid, vil blive besvaret næstkommende hverdag.

Åbningstider

​Mandag - torsdag: 07.45 - 16.00

​Fredag: 07.45 - 14.00

​Følg os på Facebook

​Kundeudtalelser

"Fik udskiftet en rude. da det var en lidt speciel rude skulle den bestilles hjem men der er hurtig service, de havde ruden dagen efter og var klar til at skifte den.

Fik en gratis lånebil i mens jeg ventede, også var gjorde de arbejdet til den halve pris af de andre tilbud."

- Marc, Citroën C3

​Odense Autoglas står altid klar til at besvare alle henvendelser på både telefon eller pr. mail